Bestilling: 

Bestillingen kan ske via vores hjemmeside på www.ibagel.dk eller på tlf. +45 38 86 52 00 vi anbefaler at bestillingen sker fra hjemmesiden for at undgå fejlbestilling.
På www.ibagel.dk er der muligt at se alle vores produkter, priser samt vælge leverings dato og tidspunkt.

Der modtages altid en automatisk ordrebekræftelse via e-mail efter vi har modtaget bestillingen.

  • Alle bestillinger som skal afhentes i butikken, skal ske en halv time før den ønskede afhentningstidspunk.
  • Alle bestillinger som skal leveres skal ske en time før og senest kl. 21.00, hvis andet er ikke aftalt. 

Betaling & Sikkerhed: 

Der kan betales i butikken med kreditkort eller kontanter. Der er også muligt at betale online med kreditkort. Betalingen vil blive trukket den samme dag som bestillingen.
I forbindelse med kreditkortkøb på ibagel.dk samarbejder iBagel med (epay Payment solutions), der udbyder betalingsløsninger på internettet. Vores samarbejde giver dig som kunde en række fordele, der giver dig tryghed og sikkerhed, når du bruger dit kreditkort på internettet. 
I praksis betyder det, at alle indtastninger af kreditkortoplysninger sker via epay, iBagel får således aldrig kendskab til det, du indtaster, blot om transaktionen er godkendt eller ej. iBagel får således heller ikke kendskab til f.eks. dit kortnummer. 
Når dine kreditkortoplysninger skal sendes fra din pc til epay-server, etableres der en såkaldt SSL (Secure Socket Layer) forbindelse. Denne forbindelse er krypteret, så tredjepart ikke kan få fat i dine oplysninger.


Du kan læse mere om sikkerheden på http://www.epay.dk/sikkerhed


Leveringsbetingelser: 

I øjeblikket er der ikke mulighed for levering.


Afhentning: 

Ønsker I selv at hente kan dette også lade sig gøre. Det er muligt selv at hente indenfor vores åbningstid eller efter aftale. Afhentningstidspunktet og dagen, skal angives under bestillingen. 
Personlige oplysninger: Personlige oplysninger du afgiver til iBagel i forbindelse med købet videregives på ingen måde til tredjepart. Alle oplysninger du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos iBagel. Navn, adresse, telefonnummer. og e-mail gemmes. Din e-mail benyttes som dit unikke kundenummer, derfor er det vigtigt, at du indtaster en korrekt e-mail, der tilhører dig. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.

Fortrydelsesret:
I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven, fortrydelsesretten område, paragraf 17 stk. 2 og paragraf 9 stk. 2 er køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug, som købes på offentlige steder, torve og markeder, eller som skal leveres til forbrugeren ikke omfattet af fortrydelsesretten.


Produktansvar: 

iBagel er ansvarlig for produktansvar i henhold til gældende lovgivning herom, men påtager sig ikke yderligere ansvar, end det stå beskrevet af loven. Ethvert ikke lovbestemt produktansvar udviklet i henhold til dansk retspraksis om erstatning, er derfor frabedt. 
Forbehold: Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser af produkter angivet på vores brochurer og på hjemmesiden, samt fejl der kan opstå ved beregninger af priser ved bestilling.


Restordre: 

Såfremt der forekommer udsolgte produkter kontaktes kunden af iBagel. Er kontakt til kunden ikke muligt, erstattes det udsolgte produkt med et skøn lignende produkt. Ovenstående gælder også for alle specielle tilbud, menuer og lignende. Der gives aldrig økonomisk kompensation for udsolgte varer, der kan erstattes af lignende produkter.


Reklamationsret:

Der er begrænset reklamationsret på fødevarer, da det har en naturlig holdbarhed. I tilfælde at du ønsker at gøre brug af din reklamationsret, skal det foregå den samme dag som du får leveret eller afhenter ordren. Reklamationen skal foregår pr. telefon. Går der længere tid, kan du ikke gøre dit krav gældende.

Fortrolighedspolitik:

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.


No products

To be determined Shipping
0,- Tax
0,- Total

Prices are tax included

Check out

0 varer
0,- Bestil nu